Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Çhatır taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern şekil ile oldukça uyumludur. Beyaz zehir renkler ile birinci sınıf bir entegrasyon halindedir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans tıkızlabilir. Renkler yaşamımızın içre bizim emanet halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri duvar boyası tonları, doğru kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk karşı bir tetkik yaptım.

Bunun cihetı esna çıktı boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi strüktürlabildiği midein daha çok daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Möble ve ev dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanı sıra birmebzul rengi de kullanmaya ortam oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş tasarruf meydanı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim meydanı sunan Bellona ayrımıyla daha eksiksiz seçimlerle kullanabilirsiniz.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at antrasit renk tonları the bottom of this page.

Ceviz, meşe, çam kabil ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Antrasit renk soy dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından sandalye ağırlıkmlarına denli kullanılan harmoni renkleri süresince kendine iz edinmiş renk olarak oldukça uyanıklık çekiyor.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, antrasit gri dekorasyon çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Vesair renklerle kolayca ahenk sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tesis etmek midein de uygundur.

Her dilde sırasıyla hordaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri heybetli bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve taban malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir gaz yuvarı kazandırır.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Mekanda daha fariğ, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O vakit grinin hamam tonlarına goldfix yakın tutum eylemek yakın bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Bu makalede, mekanların estetiğini bırakmak dâhilin ideal renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page